Szagtalanítás ózonnal

Ózonos szagtalanítás – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Kellemetlen, zavaró szagok a lakásban? Szabaduljon meg tőlük végleg!

A lakótérben jelen lévő szagok nagymértékben ronthatják a komfort- és higiénia érzetet. Számos olyan ok létezik, aminek okozata teljesen tönkre teheti a mindennapok harmóniáját.

Vegyünk például egy most megvásárolt lakást, ami jó ideje lakatlanul állt, magába zárva annak minden kellemetlen szagát.

Autóvásárlás esetén is gyakran szembesülünk az előző tulaj által hagyott szagokkal.

Vagy egy kölyökkutya, cica szobatisztaságra szoktató időszakát, aki bizony szívesen hagyja nyomait a padlószőnyegen.

De ugyanilyen kellemetlen lehet a túlzott dohányzás okozta áporodott szag is, ami már beitta magát a bútorokba, textíliákba.
Akárcsak a különféle ételszagok, füst vagy vegyszerszagok.

Kisebb-nagyobb összegeket költött már különféle szagtalanítókra, illatosítókra teljesen feleslegesen?

Az illatosító csak elfedi a szagokat, de nem képes megszűntetni!

Szagsemlegesítő légfrissítők, dohos szagot megszüntető sprayk, légfrissítő füstölők – ezek a termékek még ha kiválóan is végzik a dolgukat csak rövid ideig tartó, nem túl hatékony  megoldást biztosítanak. Nem beszélve arról, amikor a kellemetlen szagok keverednek az illatosító illatanyagaival.

Nem elhanyagolható szempont, hogy a kemikáliákból álló mesterséges illatosítók számos környezetszennyező és egészég károsító vegyületet is tartalmaznak. A levegőbe fújva ez ezekben található veszélyes anyagok allergiás reakciót, hosszú távon belélegezve súlyos légzési problémát, de akár rákos megbetegedést is okozhatnak.

A szagokat nem elég elfedni, azok forrását kell megszűntetni!

A mobil ózongenerátorral végzett ózonos szagtalanítás során az ózon nem csupán elfedi, de véglegesen meg is szűnteti a szagok forrását, legyen szó bútorokról, textíliákról, fal- és padlófelületről vagy használati tárgyakról.

Csak néhány gyakori kellemetlen szagforrás, amire 100%-osan végleges megoldást jelent az ózonos szagtalanítás:

 • Cigarettaszag
 • Dohos penész szag
 • Régi, rossz szellőzésű lakótér szaga
 • Kisállatok kellemetlen szaga
 • Ételszag
 • Rohadt, bomlott szag
 • Kormos füst szag – tűzeset után
 • Beázás utáni dohos szag
 • kellemetlen vegyszerszag
 • autó belső terének kellemetlen szaga

Mi a helyzet a berendezési és használati tárgyakkal?

Az ózonos szagtalanítás nem csak a helyiség levegőjét frissíti fel, kiválóan alkalmas a mindennapi használati tárgyaink szagtalanítására, fertőtlenítésére is:

 • Bútorkárpitok
 • Ágymatracok
 • Paplanok, párnák
 • Függönyök
 • Ruhaneműk
 • Játékok

Nagytakarítást, bútorkárpit vagy lakástextíliák tisztítását tervezi?

Ha nedves tisztítást is szeretne végezni a bútorokon vagy egyéb lakástextíliákon azt mindenképpen javasolt az ózonos szagtalanítás után elvégezni, hogy a szagtalanító eljárás ne közömbösítse a nedves tisztítás alkalmával felszabaduló kellemes illatanyagokat.

Most vásárolt ingatlant és szeretne egy higiénikus, tiszta lakótérbe beköltözni?

Régebbi lakás vagy házvásárlás esetén gyakori, hogy az évek alatt a kellemetlen szagok beitták magukat a teljes élettérbe. A tartós dohányzás, a nem megfelelő szellőzés, az étel és kisállat szagok nagyon sok kellemetlenséget okozhatnak. Nem is beszélve a penész jelenlétéről.  A régóta lakatlanul álló ingatlanoknál szintén gyakori probléma az állott, áporodott, dohos szag.

Az ózonos szagtalanító eljárás teljes egészében higiénikussá és tisztává változtatja a lakótereket. Festés után a festék szagot is semlegesíti.

Tegye biztonságossá és higiénikussá jövőbeli otthonát, szabaduljon meg az esetleges fertőzéseket okozó mikroorganizmusoktól!

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

Az eljárás egyik nagy pozitívuma, hogy az ózonos szagtalanító kezelés megkezdése előtt a kezelendő helyiségen minden bútor és használati tárgy a helyén maradhat. Növény, élőlény és oxidációra hajlamos eszköz nem. A mobil ózongenerátor készülék segítségével indulhat is a szagtalanítás! A szagtalanítandó helyiség méretétől függően 30-120 perc a közötti időtartamra lehet számítani.

Hogyan közömbösíti az ózon a nemkívánatos szagokat?

Ahogy az ózon találkozik a térben jelen lévő idegen szagmolekulákkal az extra oxigénatom segítségével azonnal reakcióban lép velük és 100%-ban meg is semmisíti azokat. Ennek a reakcióknak köszönhetően a kellemetlen szagmolekula végleg megsemmisül.

Mennyire biztonságos az ózonos szagtalanítás?

Mivel maga az eljárás teljesen vegyszermentes, így 100%-ban környezetbarát. A vegyszeres fertőtlenítő szerek használatával szemben az ózonos szagtalanításnak nincs semmilyen egészségkárosító hatása. A tisztító, szagtalanító folyamat végén az ózongenerátor készülék a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja, így a friss levegő hatása azonnal érezhető, a légtér levegője szellőztetés nélkül is használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat