Ózonos klímafertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

A beltéri klíma használata során pára csapódik le, ami kiváló táptalaja a gyakori fertőzésekért és megbetegedésekért felelős baktériumoknak, mikroorganizmusoknak. Ez a folyamat a szemnek láthatatlan, így általában már csak a megjelenő tünetetek figyelmeztetnek arra, hogy s.o.s. szükségszerű egy klíma fertőtlenítés.

Ön is érezte már, hogy egy klimatizált helyiségben kapar a torka? Viszket a szeme? Esetleg az influenzához hasonló tünetek jelentkeztek, mint az orrfolyás, tüsszögés vagy köhögés?

Ha a klíma légtisztító és szűrő rendszere nincs rendszeresen tisztítva és karbantartva, akkor ezek a jelentkező tünetek akár súlyos fertőzések előjelei is lehetnek.

Milyen betegségek és kórokozók jelenhetnek meg egy elhanyagolt klímaberendezés használata esetén?

A szisztémás gombafertőzés

Az egyik leggyakoribb gombás fertőzés, amit akár egyszerre több gombafaj is okozhat. A gomba spórák a légutakba jutva súlyos alsó légúti fertőzéseket és akár tüdőgyulladást is okozhatnak.

Ebben az esetben a fertőzés pontos okát csak vérteszttel lehet megállapítani. A kezelést és továbbiakban a megelőzést minél hamarabb el kell kezdeni, mert elhanyagolt esetekben akár a szívet, a vesét vagy a szemeket is megtámadja a gombás fertőzés.

A legionella baktérium

A legionella baktérium kedvenc közege a víz, így előszeretettel tanyáznak többek között a klímaberendezések, párásítók és különféle szellőzőrendszerek belsejében.

Fontos tudni, hogy ez a baktérium belégzéssel jut a légzőszerveken keresztül a tüdőbe. A betegség lappangási ideje 2-10 nap, amit súlyos influenzaszerű tünetek követnek. Ez a baktérium elsősorban a tüdőben okoz komoly gyulladásos folyamatokat. Kezeletlen esetekben a kórokozó a szívben, a májban és a bélrendszerben is súlyos elváltozásokat produkálhat.

Mi a hatékony megoldást kínálunk a klímaberendezések megfelelő tisztításhoz, fertőtlenítéshez?

Az ózonos klímafertőtlenítés tökéletes módja annak, hogy az otthonában vagy munkahelyén lévő klímák fertőzésmentesen működhessenek.
A hagyományos klíma tisztító habokkal szemben az ózonos klíma tisztítás olyan helyekre is hatásosan eljut, ahová a habbal képtelenség bejutni.
Az ózonos klíma fertőtlenítéssel a klímaberendezés szétszedése nélkül is elvégezhető a tisztítás.
A klímatisztító aerosolokkal szemben az ózon további nagy előnye, hogy teljes egészében vegyszermentes.

Hogyan történik egy ózonos klímafertőtlenítő kezelés?

A tisztítandó térből nem szükséges eltávolítani a bútorokat és használati tárgyakat, minden maradhat a helyén. A helyiségben elhelyezett mobil ózongenerátor segítségével szinte a kórokozók, allergének 100%-a megsemmisül.

Mennyire biztonságos az ózonos klímatisztítás?

Mivel az ózongenerátor készülék teljesen vegyszermentes – egyben 100%-ban környezetbarát is – így a hagyományos tisztító-fertőtlenítő szerekkel szemben ennek az eljárásnak nincs semmilyen negatív egészségkárosító hatása. Az ózonos fertőtlenítő tisztítás során talán az egyik leglényegesebb momentum, hogy az ózongenerátor a folyamat végeztével a maradék ózont tiszta oxigénné alakítja át.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat