Ózonos gépjárműklíma tisztítás

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Ne várja meg még saját autója megbetegíti!

Az autóklíma szellőző rendszerében a kicsapódó nedvesség igen kedvező feltételeket termet a különböző káros mikroorganizmusok elszaporodáshoz.
Működés közben az autóklíma közvetlenül az utastérbe juttatja a fertőzött levegőt és vele együtt a komoly a komoly megbetegedést okozó spórákat, polleneket.
Ennek köszönhetően főleg a nyári időszakban tapasztalhatóak influenzás megbetegedésekhez hasonló tünetek, mint a tüsszögés, orrfolyás, szem –és orrviszketés, köhögés, nehézlégzés vagy a kaparó torok.

Milyen hatékony megoldást javaslunk ezen problémák megszüntetésére?

Az ózonos klímafertőtlenítés tökéletes módja annak, hogy az autójában lévő klíma tisztán, biztonságosan működhessen.
Az ózonos klíma fertőtlenítéssel  az autóklíma szétszedése nélkül is elvégezhető a tisztítás.
A klímatisztító aerosolokkal szemben az ózon további nagy előnye, hogy teljes egészében vegyszermentes.

Honnan tudhatja, hogy autójában időszerű lenne egy klímatisztítás?

Ha a szellőzőrendszerből vagy az autóklímából kellemetlen, áporodott szag árad!
Az autóban elsődleges korokozó forrás a klíma rendszer, ezért elengedhetetlen a rendszeres klíma fertőtlenítés. A nyári szezon előtt, évente legalább egyszer javasoljuk, hogy tisztítassa át autóklímáját.

Az autó utasterén belül már a kárpit is furcsa, kellemetlen szagot áraszt

Ugye azzal egyetértünk, hogy a különféle illatosítók nem fogják megszűntetni a kárpitból, a szőnyegekből áradó kellemetlen szagokat? Az ózonos autóklíma tisztítás az illatósítókkal szemben nem csupán elfedi a dohányzás, az ételek, a kisállatok vagy egyéb forrásokból eredő szagokat, de 100%-ban meg is szünteti azt.

Ha Önnek vagy családtagjainak ismeretlen eredetű folyamatos allergiás vagy influenzaszerű tünetei vannak

Allergiás vagy ismeretlen eredetű légúti panaszok esetén joggal gyanakodhatunk az autó utasterébe bekerülő gonosz kis kórokozókra. Az ózonos autóklíma tisztítás hatására jelentősen csökkenthetőek vagy akár teljes egészében meg is szüntethetők ilyen jellegű tünetek.

Hogyan történik egy ózonos autóklíma tisztítás?

Az autó utasterében egy mobil ózongenerátor készüléket helyezünk el. Ezután az autó szellőző rendszerét belső keringetésre kapcsoljuk, amivel az utastérbe juttatott magas koncentrációjú ózont keringettetjük. Ezzel az eljárással az ózon képes az utastér és a rendszer teljes egészét átjárni.
Az ózonos autóklíma tisztítás során nem csupán a káros mikrorganizmusoktól szabadulhat meg, de az autó utastere is felfrissül, mintha új lenne.

Mennyi időt vesz igénybe egy ózonos autóklíma tisztítás?

Az ózonos tisztítás körülbelül 30 percet vesz igénybe, majd ezt követően 5 percet szellőztetjük az utasteret.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat