Babaszoba fertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Az újszülött csecsemők még gyengécske immunrendszerük miatt fokozottan érzékenyek a külvilágban jelen lévő mikroorganizmusokra. Ezért kiemelten fontos, hogy az a környezet, ahová az újszülött a kórházból érkezni fog tökéletesen higiénikus és tiszta legyen. Ami egy nagyobb gyereknek vagy felnőttnek nem jelent veszélyforrást, az egy néhány napos baba egészségére komoly kockázati tényező lehet. Innen is ered az a régi szokás, hogy néhány napig-hétig nem ildomos látogatni az újszülöttet, nehogy valami külső fertőzést vigyenek be hozzá.

Létezik olyan hatékony megoldás, ami maximális higiéniai biztonságot nyújt a babaszoba lakójára?

A babaszoba ózonos tisztítása egy megnyugtató alternatíva a helyiség szakszerű fertőtlenítésére.

Nem csak újszülötteknek!

Az ózonos tisztító kezelés kiváló megoldást nyújthat, ha gyermekei a járványos időszakokban gyakran megbetegednek. A fertőtlenítéssel eltávolítható a lakásból minden baktérium, vírus és egyéb kórokozó, ezzel megakadályozva a fertőzések tovább terjedését.

Az ózonos fertőtlenítő tisztítás az általános vegyszeres tisztítással szemben egy 100%-ban természetes eljárás, melynek során az ózonnal kezelt helyiség teljes egészében gomba, baktérium és vírusmentes lesz. Az ózonos fertőtlenítő kezelés a levegőn kívül a bútorokat, falakat, textíliákat is megszabadítja a kórokozóktól.

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

A környezetbarát eljárás során egy mobil ózongenerátor készülék segítségével tiszta ózon kerül a kezelendő helyiségbe. Előkészület nem szükséges, minden bútor és használati tárgy a helyiségben maradhat. Újszülött esetében ez kifejezetten ajánlott, hiszen akár az újonnan vásárolt bababútorok is tartalmazhatnak különböző kipárolgó festékeket és vegyi anyagokat, amik köztudottan allergén reakciókat válthatnak ki. Ezeket az anyagokat az ózon sikeresen közömbösíti.

Mennyire hatékony az ózonos kezelés?

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, a klórnál 3000-szer erősebb hatékonysággal bír.

Mennyire biztonságos az ózonos tisztítás?

Mivel az ózongenerátor készülék teljesen vegyszermentes – egyben 100%ban környezetbarát is – így a hagyományos tisztító-fertőtlenítő szerekkel szemben ennek az eljárásnak nincs semmilyen negatív egészségkárosító hatása. Az ózonos fertőtlenítő tisztítás során talán az egyik leglényegesebb momentum, hogy az ózongenerátor a folyamat végeztével a maradék ózont tiszta oxigénné alakítja át.

Így a babaszoba akár szellőztetés nélkül is azonnal használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat