Allergia ellen

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés, szemviszketés, száraz, fojtó köhögés, kaparó torok, kiütések, bőrviszketés – ez csak néhány azok közül a kellemetlen tünetek közül, amit a lakásban megbújó allergén mikroorganizmusok okozhatnak.

Ön is kisebb-nagyobb vagyont költött már gyógyszerekre, orrspaykre, szemcseppekre, különböző krémekre tartós javulás nélkül?

Sajnos  ezek a szerek legtöbb esetben csupán a tüneteket tompítják, de magát az allergiát okozó tényezőket nem szüntetik meg.

ISMERETLEN ALLERGIÁS MEGBETEGEDÉS ESETÉBEN A LEGFONTOSABB, HOGY MEGTALÁLJUK AZ ALLERGIÁT KIVÁLTÓ OKOKAT!

Lakótéren belül mik lehetnek a leggyakoribb allergén források?

 • A házi por, ezen belül a benne élő házi poratkák
 • penészgomba spórái
 • levegőben szálló pollenek
 • tisztítószerek, vegyszerek

Hol rejtőzhetnek a bűnösök?

 • A levegőben
 • Bútorkárpitokban
 • Szőnyegekben, padlószőnyegekben
 • Lakás textíliákban
 • Ruhaneműkben
 • Ágyneműben
 • Falfelületeken
 • Porózus felületeken

Megvan a bűnös, de hogyan szabadulhatunk meg tőle?

Az ózonos légtisztítás a jelenleg a leghatékonyabb és legkíméletesebb módja annak, hogy megszabaduljunk az összes allergén forrástól!

A hagyományos porszívózás, tisztítás a szemnek megfelelőnek tűnhet, de a mikroszkopikus méretű részecskékkel szemben sajnos hatástalan. Sok esetben a takarítással még inkább felkavarodnak és újra- meg újra a levegőbe kerülnek.

Mi a helyzet a légtisztító berendezésekkel?

A különféle légtisztító berendezések szűrő betétjei viszonylag kisszámú allergént képesek megszűrni, ezt is csak rövid ideig, hiszen a szűrők hamar telítődnek, ezzel is csökkentve a légtisztítók hatékonyságát.

Milyen hatékonyságú egy ózonos légtisztítás?

Az ózonos légtisztítás hatékonyabb eredményeket produkál, mint a légtisztító berendezések.  A légtisztítók megfelelő karbantartás nélkül csak ideig-óráig nyújtanak biztonságot az allergénekkel szemben.

Ellenben az ózonos légtisztítás tartós megbízható eredményt produkál. Maga az ózon 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatással bír, mint a klór. Mivel az ózon gáznemű halmazállapotú, így nem csupán a levegőt tisztítja meg az allergénektől, hatékonyan lép fel a bútorok, használati tárgyak, textíliák, függönyök, szőnyegek mélyén lapuló mikroorganizmusoktól.

Az ózonos légtisztítás során a felhasznált ózon lebontja és megsemmisíti az allergéneket. Ez a megsemmisítő eljárás a légtisztítókkal szemben nem csupán a levegőt, de a kárpitokat, szőnyegeket, műanyag – üveg – fa – és fémfelületeket is megtisztítja.

Mi a helyzet a penészgombákkal? Az ózonos légtisztítás azonnali, tartós eredményt produkál

Köztudottan a penészgomba spórái az egyik legveszélyesebb allergének. A spórák belélegzése komoly tüdő problémákat, de akár halált is okozhatnak.

Az ózon hatására már egyetlen kezelés során megsemmisülnek a penészgomba spórái.

Hogyan történik az ózonos légtisztítás?

A tisztítandó térből nem szükséges eltávolítani a bútorokat és használati tárgyakat, minden maradhat a helyén. A helyiségben elhelyezett mobil ózongenerátor segítségével szinte a kórokozók, allergének 100%-a megsemmisül. Az ózonos tisztítás időtartama helyiségtől függően 30-120 perc.

Mennyire biztonságos az ózonos légtisztítás?

Mivel maga az eljárás teljesen vegyszermentes, így 100%-ban környezetbarát. A vegyszeres fertőtlenítő szerek használatával szemben az ózonos szagtalanításnak nincs semmilyen egészségkárosító hatása. A tisztító, szagtalanító folyamat végén az ózongenerátor készülék a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja, így a friss levegő hatása azonnal érezhető, a légtér levegője szellőztetés nélkül is használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat