Óvodák, iskolák ózonos fertőtlenítése

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Jelenleg az ózonos fertőtlenítés a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fertőtlenítő eljárás. Mivel egy 100%-ban természetes, vegyszerektől mentes folyamatról van szó, így nyugodt szívvel javasoljuk kisgyermekes környezet fertőtlenítésére is.

Miért javasoljuk az ózonos fertőtlenítő kezelést óvodákba, iskolákba?

A járványos, fertőzéses időszakokban kiemelten fontos, hogy a jelen lévő vírusok, baktériumok ne fertőzzék tovább az egészséges gyermeket és a pedagógusokat, ott dolgozókat.

Gondoljon csak bele, hogy egy fertőző megbetegedés milyen gyorsan képes végig söpörni egy egész óvodai csoporton vagy iskolai osztályon!

Legyen szó egy felső légúti bakteriális vagy egy gyomor-bélrendszeri vírusos fertőzésről.

Sajnos a mai gyermekek jelentős százalékánál már korán megmutatkoznak az allergia tünetei.

Az allergén mikroorganizusok jelenléte is sok egészségügyi problémát okozhat az arra érzékeny gyerekeknél. A poratka előszeretettel telepszik meg a gyerekek játékain, alvó matracain, a szőnyegben, bútor kárpitokban. Az atkamentesítés segítségével egy csapásra megszabadulhatnak minden korokozótól.

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

A környezetbarát eljárás során egy mobil ózongenerátor készülék segítségével tiszta ózon kerül a kezelendő helyiségbe. Előkészület nem szükséges, minden bútor és használati tárgy a helyiségben maradhat. gyermekek esetében ez kifejezetten ajánlott, hiszen akár az újonnan vásárolt bútorok vagy játékok is nem várt reakciókat válthatnak ki. Ezeket az anyagokat az ózon sikeresen közömbösíti.

Mennyire hatékony az ózonos kezelés?

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, a klórnál 3000-szer erősebb hatékonysággal bír.

Mennyire biztonságos az ózonos tisztítás?

Mivel az ózongenerátor készülék teljesen vegyszermentes – egyben 100%-ban környezetbarát is – így a hagyományos tisztító-fertőtlenítő szerekkel szemben ennek az eljárásnak nincs semmilyen negatív egészségkárosító hatása. Az ózonos fertőtlenítő tisztítás során talán az egyik leglényegesebb momentum, hogy az ózongenerátor a folyamat végeztével a maradék ózont tiszta oxigénné alakítja át.

Így a helyiség akár szellőztetés nélkül is azonnal használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat