Önkormányzatok, irodák ózonos tisztítása

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Jelenleg az ózonos fertőtlenítés a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fertőtlenítő eljárás. Mivel egy 100%-ban természetes, vegyszerektől mentes folyamatról van szó, így nyugodt szívvel javasoljuk olyan belső terek tisztítására, ahol rövid idő alatt sok ember fordul meg, mint például a hotelszobák, panziók helységei, étkező helyiségek.

Egy 24 órából általában 8-10 órát töltünk a munkahelyen, az irodában. A dohányfüst, az ételszag, a piszkos, régi bútor és kárpitszag mellett az idő hagyta szagok sem mondhatók kellemes munkakörnyezetnek. Nem is beszélve az esetleges allergén kórokozókról, mint a poratkák vagy a vizes helyiségekben megtelepedő penészgombák. Egy ügyfélszolgálati helyiségben naponta akár több száz ember is megfordulhat, ami járványos vagy influenzás időszakban a dolgozókat sem kíméli.

A tisztítás, fertőtlenítés elengedhetetlen!

A napi rutin takarítás sok esetben már nem elegendő, hiszen egy porszívózással vagy törölgetéssel nem távolíthatók el az irodai helyiségekben vagy vizes helyiségekben megtelepedő kórokozók.

A fejlődés elkerülhetetlen!

A hagyományos fertőtlenítő szerekkel szemben a korszerű ózonos fertőtlenítés az mellett, hogy 100% ban környezetbarát és vegyszermentes rendkívül kíméletes eljárás. Jelenleg a mikroorganizmusok elpusztításának leghatékonyabb módja az ózonos fertőtlenítés.

Az ózon hatékonysága verhetetlen!

Az ózonos fertőtlenítő kezelés:

  • 25-ször hatékonyabb, mint a  hipoclórossav (HOCI)
  • 2500-szor hatékonyabb, mint a hipoclorid (OCI)
  • 5000-szer hatékonyabb, mint a klóramin (NH2CL)

Amikor az ózon a fertőtlenítő eljárás során kapcsolatba kerül bármilyen baktériummal, vírussal, gombával egyszerűen megsemmisíti őket.

Az ózonos tisztítás új távlatokat nyit a fertőtlenítés területén!

Mivel az ózon gáz halmazállapotú, így a fertőtlenítő eljárás során olyan helyekre is képes el- és bejutni, ahová a hagyományos fertőtlenítő szerekkel eddig nem volt lehetséges.

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

Az eljárás egyik nagy pozitívuma, hogy az ózonos szagtalanító megkezdése előtt a kezelendő helyiségen minden bútor és használati tárgy a helyén maradhat. A mobil ózongenerátor készülék segítségével indulhat is a szagtalanítás! A szagtalanítandó helyiség méretétől függően 30-120 perc a közötti időtartamra lehet számítani.

Milyen előnyökkel jár egy ózonos tisztítás az irodai helyiségek területén?

Az ózonos fertőtlenítő kezelés során megszűntethetőek olyan kellemetlen szagok, mint a dohányfüst, az ételszag, testszag, a por- vagy áporodott bútorok szaga.

Még a hagyományos tisztító szerek a kárpit felületét képesek tisztítani, addig az ózonos tisztítás során egészen a szövetek belsejéig hatol az ózon.

Az ózon további előnye, hogy semmilyen foltot és nyomot nem hagy a tisztított felületeken, szöveteken, kárpitokon, így nem kell tartani az esetleges színfakulástól vagy foltosodástól sem.

Mennyire biztonságos az ózonos tisztítás?

Mivel maga az eljárás teljesen vegyszermentes, így 100%-ban környezetbarát. A vegyszeres fertőtlenítő szerek használatával szemben az ózonos szagtalanításnak nincs semmilyen egészségkárosító hatása. A tisztító, szagtalanító folyamat végén az ózongenerátor készülék a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja, így a friss levegő hatása azonnal érezhető,  a légtér levegője szellőztetés nélkül is használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat