Mozik, színházak ózonos tisztítása

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Jelenleg az ózonos fertőtlenítés a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fertőtlenítő eljárás. Mivel egy 100%-ban természetes, vegyszerektől mentes folyamatról van szó, így nyugodt szívvel javasoljuk olyan belső terek tisztítására, ahol rövid idő alatt sok ember fordul meg, mint például a mozi vagy színház termek.

Egy mozi vagy színház teremben akár több száz ember is megfordul egyetlen nagy alatt. Ahhoz, hogy az előadás maximálisan élvezhető legyen elsődleges szempont, hogy a környezet azt a tiszta, otthonos hatást nyújtsa, mintha csak a saját lakásában lenne a néző. A moziba bevitt ételek, italok, a kárpitra folyt üdítők, a szőnyegbe taposott chips és pattogatott kukorica maradványok egy idő után már nem tisztíthatók ki tökéletesen. Az ülések, a kárpit, a szőnyeg mind-mind melegágyai lehetnek a nemkívánatos kórokozóknak.

A tisztítás, fertőtlenítés elengedhetetlen!

A napi rutin takarítás sok esetben már nem elegendő, hiszen egy porszívózással vagy törölgetéssel nem távolíthatók el a mozi vagy színháztermekben és azok vizes helyiségekben megtelepedő kórokozók.

A fejlődés elkerülhetetlen!

A hagyományos fertőtlenítő szerekkel szemben a korszerű ózonos fertőtlenítés az mellett, hogy 100% ban környezetbarát és vegyszermentes rendkívül kíméletes eljárás. Jelenleg a mikroorganizmusok elpusztításának leghatékonyabb módja az ózonos fertőtlenítés.

Az ózon hatékonysága verhetetlen!

Az ózonos fertőtlenítő kezelés:

  • 25-ször hatékonyabb, mint a hipoclórossav (HOCI)
  • 2500-szor hatékonyabb, mint a hipoclorid (OCI)
  • 5000-szer hatékonyabb, mint a klóramin (NH2CL)

Amikor az ózon a fertőtlenítő eljárás során kapcsolatba kerül bármilyen baktériummal, vírussal, gombával egyszerűen megsemmisíti őket.

Az ózonos tisztítás új távlatokat nyit a fertőtlenítés területén!

Mivel az ózon gáz halmazállapotú, így a fertőtlenítő eljárás során olyan helyekre is képes el- és bejutni, ahová a hagyományos fertőtlenítő szerekkel eddig nem volt lehetséges.

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

Az eljárás egyik nagy pozitívuma, hogy az ózonos szagtalanító kezelés megkezdése előtt a kezelendő helyiségen minden tárgy a helyén maradhat. A mobil ózongenerátor készülék segítségével indulhat is a szagtalanítás! A szagtalanítandó helyiség méretétől függően 30-120 perc a közötti időtartamra lehet számítani.

Milyen előnyökkel jár egy ózonos tisztítás az irodai helyiségek területén?

Az ózonos fertőtlenítő kezelés során megszűntethetőek olyan kellemetlen szagok, mint az ételszag, testszag, a por- vagy áporodott bútorok szaga.

Még a hagyományos tisztító szerek a kárpit felületét képesek tisztítani, addig az ózonos tisztítás során egészen a szövetek belsejéig hatol az ózon.

Az ózon további előnye, hogy semmilyen foltot és nyomot nem hagy a tisztított felületeken, szöveteken, kárpitokon, így nem kell tartani az esetleges színfakulástól vagy foltosodástól sem.

Mennyire biztonságos az ózonos tisztítás?

Mivel maga az eljárás teljesen vegyszermentes, így 100%-ban környezetbarát. A vegyszeres fertőtlenítő szerek használatával szemben az ózonos szagtalanításnak nincs semmilyen egészségkárosító hatása. A tisztító, szagtalanító folyamat végén az ózongenerátor készülék a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja, így a friss levegő hatása azonnal érezhető,  a légtér levegője szellőztetés nélkül is használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat