Fitnesstermek, sportközpontok ózonos tisztítása

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Jelenleg az ózonos fertőtlenítés a leghatékonyabb és legbiztonságosabb fertőtlenítő eljárás. Mivel egy 100%-ban természetes, vegyszerektől mentes folyamatról van szó, így nyugodt szívvel javasoljuk olyan belső terek tisztítására, ahol rövid idő alatt sok ember fordul meg, mint például a hotelszobák, panziók helységei, étkező helyiségek.

Ha egy vendég belép egy fitness terembe vagy egy sportközpontba az első benyomást a higiéniával és a tisztasággal kapcsolatosan szerzi meg. A testszag és a sokféle illatszer keveredése mellett az edző helyiségek illata jelentősen befolyásolhatja a vendégek véleményét és hangulatát. Nem is beszélve az esetleges kórokozókról, amik könnyű szerrel megtelepedhetnek az eszközökön és a helyiségek padlózatán, bútorzatán. A sportközpontok másik sarkalatos pontjai az öltözők és zuhanyzók, ahol a fertőzések elkerülése érdekében különlegesen nagy figyelmet kell fordítani a higiéniára.

A tisztítás, fertőtlenítés elengedhetetlen!

A napi rutin takarítás sok esetben már nem elegendő, hiszen egy porszívózással vagy hagyományos tisztítással nem távolíthatók el az edző termekben vagy vizes helyiségekben megtelepedő kórokozók.

A fejlődés elkerülhetetlen!

A hagyományos fertőtlenítő szerekkel szemben a korszerű ózonos fertőtlenítés az mellett, hogy 100%-ban környezetbarát és vegyszermentes rendkívül kíméletes eljárás. Jelenleg a mikroorganizmusok elpusztításának leghatékonyabb módja az ózonos fertőtlenítés.

Az ózon hatékonysága verhetetlen!

Az ózonos fertőtlenítő kezelés:                      

  • 25-ször hatékonyabb, mint a hipoclórossav (HOCI)
  • 2500-szor hatékonyabb, mint a hipoclorid (OCI)
  • 5000-szer hatékonyabb, mint a klóramin (NH2CL)

Amikor az ózon a fertőtlenítő eljárás során kapcsolatba kerül bármilyen baktériummal, vírussal, gombával egyszerűen megsemmisíti őket.

Az ózonos tisztítás új távlatokat nyit a fertőtlenítés területén!

Mivel az ózon gáz halmazállapotú, így a fertőtlenítő eljárás során olyan helyekre is képes el- és bejutni, ahová a hagyományos fertőtlenítő szerekkel eddig nem volt lehetséges.

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

Az eljárás egyik nagy pozitívuma, hogy az ózonos szagtalanító kezelés megkezdése előtt a kezelendő helyiségen minden bútor és használati tárgy a helyén maradhat. A mobil ózongenerátor készülék segítségével indulhat is a szagtalanítás! A szagtalanítandó helyiség méretétől függően 30-120 perc a közötti időtartamra lehet számítani.

Mennyire biztonságos az ózonos tisztítás?

Mivel maga az eljárás teljesen vegyszermentes, így 100%-ban környezetbarát. A vegyszeres fertőtlenítő szerek használatával szemben az ózonos szagtalanításnak nincs semmilyen egészségkárosító hatása. A tisztító, szagtalanító folyamat végén az ózongenerátor készülék a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja, így a friss levegő hatása azonnal érezhető, a légtér levegője szellőztetés nélkül is használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat