Egészségügyi intézmények ózonos fertőtlenítése

Ózonos fertőtlenítés – Vegyszermentes tisztítás, környezetbarát tartós megoldás!

Az egészségügyi intézményekben, szociális intézményekben, rendelőkben kiemelten fontos szerepe van higiénikus, kórokozó mentes környezetre. Tudva levő, hogy a különféle mikroorganizmusok jelenléte itt extra magas rizikófaktort jelenthet a betegek, paciensek számára.

Egészségügyi intézmény

A fertőtlenítés elengedhetetlen!

A fertőtlenítő szerek folyamatos használata során jó néhány kórokozó rezisztenssé válhat, utat engedve a fertőzéseknek és tömeges megbetegedéseknek.

A fejlődés elkerülhetetlen!

A hagyományos fertőtlenítő szerekkel szemben a korszerű ózonos fertőtlenítés az mellett, hogy 100% ban környezetbarát és vegyszermentes rendkívül kíméletes eljárás. Jelenleg a mikroorganizmusok elpusztításának leghatékonyabb módja az ózonos fertőtlenítés.

Az ózon hatékonysága verhetetlen!

Az ózonos fertőtlenítő kezelés:

  • 25-ször hatékonyabb, mint a hipoclórossav (HOCI)
  • 2500-szor hatékonyabb, mint a hipoclorid (OCI)
  • 5000-szer hatékonyabb, mint a klóramin (NH2CL)

Amikor az ózon a fertőtlenítő eljárás során kapcsolatba kerül bármilyen baktériummal, vírussal, gombával egyszerűen megsemmisíti őket.

Az ózonos tisztítás új távlatokat nyit a fertőtlenítés területén!

Mivel az ózon gáz halmazállapotú, így a fertőtlenítő eljárás során olyan helyekre is képes el- és bejutni, ahová a hagyományos fertőtlenítő szerekkel eddig nem volt lehetséges.

Hogyan történik egy ózonos fertőtlenítő kezelés?

Az eljárás egyik nagy pozitívuma, hogy az ózonos szagtalanító, fertőtlenítő kezelés megkezdése előtt a kezelendő helyiségen minden bútor és használati tárgy a helyén maradhat. A mobil ózongenerátor készülék segítségével indulhat is a szagtalanítás! A szagtalanítandó helyiség méretétől függően 30-120 perc a közötti időtartamra lehet számítani.

Mennyire biztonságos az ózonos légtisztítás?

Mivel maga az eljárás teljesen vegyszermentes, így 100%-ban környezetbarát. A vegyszeres fertőtlenítő szerek használatával szemben az ózonos szagtalanításnak nincs semmilyen egészségkárosító hatása. A tisztító, szagtalanító folyamat végén az ózongenerátor készülék a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja, így a friss levegő hatása azonnal érezhető, a légtér levegője szellőztetés nélkül is használható.

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat