Rólunk

Cégünk olyan komplex, megbízható fertőtlenítő és tisztító eljárásokat kínál, amik a környezetbarát megoldások mellett még a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelelnek.

Bemutatkozunk

Csapatunk minden tagja elkötelezett a minőségi munkavégzés mellett. Számunkra fontos, hogy minden egyes ügyfél – legyen szó lakossági vagy közületi megbízásról – maximálisan elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással.

Nekünk is van családunk, vannak gyermekeink, fontos az otthonunk és környezetünk higiéniája. Mi is járunk egészségügyi és közintézményekbe, színházba, moziba, étterembe. Így részünkről minden megbízást úgy igyekszünk teljesíteni, mintha azt a saját közvetlen környezetünkben tennénk.

Fontos számunkra a környezettudatosság, így a munkavégzés során felhasznált technológiában is maximálisan szem előtt tartjuk a környezetbarát megoldásokat.

Küldetésünk

Küldetésünk része, hogy a minőségi szolgáltatások mellett közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki megrendelőinkkel, üzleti partnereinkkel.

A személyre szabott szaktanácsadás mellett készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére akár egy baba szoba fertőtlenítéséről vagy egy önkormányzati épület tisztításról van szó.

A mai piaci- gazdasági viszonyokat szem előtt tartva kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a költséghatékony és ár-érték arányban megfizethető megoldásokra is.

Miért válasszon minket?

Néhány érvet felsorolunk Önnek miért is érdemes az OzoneCleaning.hu szolgálatásait választani.

Megbízhatóság

Precíz, felkészült szakemberek

Környezetbarát technológia

Személyre szabott tanácsadás

Komplex szolgáltatások

Költséghatékony megoldások

PENÉSZMENTESÍTÉS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van és információra lenne szüksége, kérjük hívja bizalommal telefonszámunkat